Våra kunder berättar.

När våra kunder berättar om vårt samarbete, nämner de ofta partnerskapet som växt fram. De minns våra engagerade medarbetare och tryggheten vi skapat för verksamheten. Visst nämner de tekniken, effektiviseringen och kostnadskontrollen men det är framför allt relationen de minns.

Digital arbetsplats som tjänst

Pondra fokuserar på verksamhetskritisk kommunikation på alla nivåer hos kunder med behov av extrem tillförlitlighet.
Pondra erbjuder högkvalitativa tjänster för verksamhetsutveckling, projektledning, tekniskt upphandlingsstöd och teknisk systemutveckling. Vi verkar inom försvar och samhällssäkerhet, offentlig sektor samt produktutvecklande organisationer inom områdena energi, telekommunikation, transport/infrastruktur och medicinsk teknik.

Läs mer

Självtjänst för att hantera verksamhetens applikationer

Skogssällskapet är ett förvaltningsbolag som hjälper privata och offentliga kunder att sköta skogen hållbart - ur ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv. Från Vilhelmina i norr till Hässleholm i söder finns Skogssällskapet med 25 kontor.

Läs mer

Klient och infrastruktur som tjänst

Premier är ett modernt serviceföretag och med rötterna i svensk industri, vet de allt om att bemanna och driva hela processer i anslutning till kundens verksamhet. Det finns idag två verksamhetsområden; Personalservice där kunderna får hjälp med tillfällig resurspersonal samt Industriservice som erbjuder infrastrukturella tjänster bland annat mot tillverkningsindustrin.

Läs mer

Serverdrift och partnerskap för framtiden

DL Systems utvecklar boknings- och betallösningar för den svenska besöksnäringen, med kunder såsom Kläppen Ski Resort, Lisebergs Camping, Grönklittgruppen, Nordic Camping och Bengt-Martins samt ytterligare 170 anläggningar i Sverige.

Läs mer

Applikationspaketering via ledande outsourcing aktör

För en av nordens större IT-outsourcingaktörer och deras slutkunder, levererar vi tjänster kring applikationens livscykel. Vårt senaste avtal har en slutdestination i Danmark, med cirka 1000 applikationer/år.

Läs mer