Lär känna Magnus och Malin. 

Med olika bakgrund, kompetens och expertis delar våra 25 medarbetare samma intresse och passion för IT. Vill du bli en i laget? Vi behöver dig, så klicka på länkarna här bredvid för att se tjänsterna.

Mikael

Infrakonsult

Med en enorm servicevilja sätter Mikael alltid kunden i fokus. Med ett CV som täcker olika typer av kunder och uppdrag går han aldrig bet på en teknisk lösning.

Joakim

Infrakonsult

En engagerad och utpräglad lagspelare med bredd och djup som är få förunnat. Lägg till professionalism och skön humor.

Lars-Magnus

VD

Senior generalist med gedigen erfarenhet av IT. En tävlingsmänniska som entusiasmerar och sprider energi till sin omgivning, inte minst i rollen som VD.

Marie

Ekonomi

Strategisk, analytisk och stöttande är Marie tillbaka i koncernen - denna gång som ansvarig för ekonomifrågor. I den här rollen arbetar hon såväl självständigt med siffror som i nära samverkan med kollegorna. 

 

Christian

Infrakonsult

Christian är vår lugna lagspelare som löser det mesta inom applikationspaketering. Ett stort intresse för teknik men alltid med kunden i fokus.

Johan

Infrakonsult

Passionerad konsult med stort teknikintresse och kompetens inom såväl .NET som IT-infrastruktur. Detta hybridintresse som Johan delar med flera kollegor ligger till grund för Application as a Service (AaaS).

Sascha

Infrakonsult

Lugn och saklig som person med gedigen kunskap och erfarenhet är Sascha teknik- och teamchef för vår Stockholmsverksamhet.

Magnus

Infrakonsult

Killen som efter många år som kund nu blivit lösningskonsult. Med smittande engagemang har han alltid full koll på mobila verktyg, det Magnus inte vet, är inte värt att veta. 

Malin

Supportkoordinator

Supportkoordinator med stort hjärta som tar hand om både kunder och medarbetare. Malin basar över vår västsvenska supportorganisation.

David

Infrakonsult

Färsk IT-konsult som har engagemang och vilja att utvecklas med kunder.

pascal

Infrakonsult - lösningsarkitekt

Lars-Gunnar

Vice VD

Social tekniknörd med lång och gedigen erfarenhet från branschen. Underhåller gärna sin tekniska bredd i kortare konsultuppdrag vid sidan av sin roll som VD för Frontnode.

Martin

Infrakonsult

Ett kreativt energiknippe med stort teknikintresse, mycket driv och en positiv inställning, det är Martin. 

Mikael

Infrakonsult

Mikael är kanske den i vårt team med längst erfarenhet, en synnerligen rutinerad och social lagspelare. Dock är han så populär hos våra kunder att vi sällan ser honom på kontoret.

Marcus

Infrakonsult

Lång erfarenhet, bredd och rutin kombinerat med en utpräglad social ådra har gjort Marcus mycket uppskattad hos våra kunder. Marcus hittar lösningar och får saker gjorda.

Per-Anders

Infrakonsult

Per-Anders blir alltid kundens hjälte. Teknik och dess lösningar är hans största intresse, dygnet runt.

Tobias

Systemutvecklare

Systemutvecklare med fokus på att hitta smarta lösningar på allt. Brinner för ny teknologi och står ofta med ett ben i området infrastruktur. Även på fritiden går datorn varm.

Bengt

Infrakonsult

Ett riktigt infrakille, med en serviceförmåga utöver det vanliga. Med en ständigt positiv inställning är Bengt den som alltid sätter kund i fokus.

Göran

Infrakonsult

Erfarenhet från flera års arbete med infrastruktur och älskar att ge verksamheten nytta av sin IT. Det i en tät dialog med användare och teknik.

Markus

Infrakonsult

En stjärna på support av Appleprodukter i vårt Stockholmsteam. Ung och alltid full av energi letar Markus praktiskt taget upp problem att lösa och kunder att stötta.

Alessandro

Infrakonsult

Alessandro har träffas sin livskamrat i Sverige och han har växt upp och arbetat större delen av sitt liv i Italen, Rom. Alessandro har en enorm bredd i sin kompetens och är den som ständigt vågar och utmanar för att It skall skapa värde.

Gunilla

Support

Gunilla är en lugn och erfaren supporttekniker, nöjda kunder är hennes måtto.

Veronica

Support

Garvad supporttekniker med mycket rutin och lång erfarenhet i branschen. Veronica är mycket tålmodig och brinner för att alltid kunna hjälpa användarna.