Med ursprung i passion.

Vår verksamhet är resultatet av en passion som blev en affärsidé. Vår kompetens är en mix av engagerade medarbetare med ett genuint gemensamt intresse. Vårt erbjudande är det bästa av dessa områden kombinerade – passionerade medarbetare och den senaste tekniken, gärna i en standardförpackning.

Appnode och Frontnode är två varumärken vars verksamheter är så nära sammankopplade att erbjudandet gör sig bäst som ett gemensamt.

Appnode grundades 2011 medan Frontnode har sitt ursprung i IT-företaget Empir Solutions AB, grundat 1999. Idag är de båda en gemensam del av segmentet Empir Serve inom Empir Group AB, listat på OMX Small Cap.

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Vår vision

Smart och pålitlig IT som skapar en bättre arbetsdag genom leverans av en bekymmersfri IT, perfekt anpassad som stödfunktion att stärka vår kunds verksamhet än mer.

Vår affärsidé

Är att erbjuda tjänster inom IT-infrastruktur som bygger på kundens verksamhetsbehov. Leveransen sker med ett modernt tänk för att optimera kontroll och säkerhet som ger kunden möjlighet till flexibilitet, pålitlighet och en tjänst som lever över tid.

 

Våra partnerskap

Våra partnerskap och certifieringar är ett viktigt DNA och blir som ett kvitto på vår kompetens. Det är likaså en trygghet för dig som kund där du garanteras lösningar baserade på den senaste etablerade tekniken. Microsoft, VMware, Cisco och Veeam är exempel på viktiga nyckelkompetenser.