Frontnode Telefoni.

 

Frontnode kan idag erbjuda er en kostnadsfri kartläggning utan några motkrav från er. 

Med den ger vi er en medvetenhet och kostnadskontroll med besparingar från 4% upp till 50%.
Senare, om ni så önskar, kan vi hjälpa er att ta steget vidare mot våra smarta tjänster.

Vi hjälper er med hur ni tar hand om er telefoni och abonnemangspark.

 

 

 

 

 

 

Smartare, förbättrat och förenklat.

 

Få koll med en smart kartläggning.

Med en kostnadsfri kartläggning ser vi över samtliga delar i er telekomaffär och hjälper er identifiera potential till förbättring.

 

 

Förbättra för användarna. 

Ge era anställda en modern och säker telefonipark med bra abonnemang och telefonitjänster såsom digital växel, uppkoppling och mobilitet för användarna.

 

 

 

Förenklad kontroll.

Med rätt verktyg som löpande ser över nyttjande och förbrukning samt ger förslag på hur ni eliminerar oförutsedda kostnader mm. baserat på KPI:er och andra satta nyckeltal.

 

 

Vår kostnadsfria kartläggning inkluderar...

Kostnader (Användare/Kostnadsställe/Totalt), Nyttjandegrad av tjänster, Svarsgrader, Avtalsvillkor, Behov, Användning / Förbrukning och identifiering av användartyper.

 

 

Vill du gå vidare så får du en unik tjänst som ger dig...

En och samma kontaktyta (IT, Telefoni, Mobilitet), Unik paketering och tjänst på marknaden, Molnbaserad och alltid uppdaterad teknik, Flexibel och skalbar, Samma mobilnät som Telia (Går fullt ut i Telias 2G, 3G, 4G Tal och Data) och Integrationsmöjligheter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefoni som tjänst!

 

Minska administrationen, förenkla hanteringen och ta kontroll över kostnaden.

Med Telefoni som tjänst kompletterar vi er telefonipark av smartphones med ett extra lager säkerhet och centraliserad kontroll av era inventarier. Med rätt verktyg förenklar vi hanteringen av era enheter, nya som gamla**.

Med moderna verktyg och tilläggstjänster som MDM* ser vi till att alla dina enheter är krypterade och har gedigna säkerhetsfunktioner för att skydda mot hot.

Enheterna uppfyller även kraven som ställs av GDPR. MDM* inkluderar också funktioner för att snabbt kunna ta bort information från en förlorad eller stulen enhet. Likväl som att spåra enheten eller säkra enskilda dokument.

*Mobile Device Management. ** Begränsningar kan uppstå baserat på version av operativ på din smartphone.

 

 

 

 

 

Jobba tryggt och säkert.

 

 

Var ständigt uppdaterad.

Det är inte längre en fråga om omfattande projekt och dyra investeringar då tjänsten levererar en framtidsäker telefonilösning och nåbarhet som håller måttet. Vi tar hand om arbetet för att ge dig en kontinuerligt modern mobil arbetsplats. Där säkerhet och nya versioner alltid är uppdaterade för verksamheten.

 

 

Få hjälp närhelst du behöver av specialister som tillhandahåller tjänsten. 

Vår support ligger alltid steget före och finns nära vid behov. Via telefon, mejl eller fjärrstyrning. Vid akuta behov samt för att utveckla smarta funktioner i framtiden.

 

 

Microsoft 365 är teknologin som finns i tjänsten.

Det stora paradigmskiftet som gör att alla typer av verksamheter nu kan dra nytta av IT som är automatiserad och tillför verksamheten ett stort värde. Flera av Microsoft beprövade produkter ingår i denna licensform som kontinuerligt och var månad kommer med nyheter. Skype, Office365, Exchange online, teams, Onedrive, Sharepoint mm.

 

Vi hjälper dig att ligga steget före i vårt digitala samhälle. 

Börja arbetet direkt, starta med en kostnadsfri kartläggning.

 

 

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS IDAG!